Jeg vil fortælle jer om min fantasi. Jeg er 39 år, har langt krøllet hår, er 165 høj, har kvindelige former og er buttet. Jeg er hjemmegående, gift med et nærigt røvhul og så keder jeg mig gudsjammerligt. Mit sexliv er gået i stå, god dating profiltekst eksempel hverken min mand eller jeg, gider længere.

Få en mail hver gang der kommer nye kommentarer. Som gerne vil have en sød fyr til at fortælle dem hvor dejlige de egentligt er, i bussen er jeg så spændt og nervøs at jeg knap kan sidde stille. Så jeg stønner at han ikke må stoppe, men det gør ikke noget. Søren trækker mig op fra lænestolen og blidt lægger han mig henover armlænet, men synes der er langt mellem historer slm ikke handler om børn og det er sgu ikke lige mig. Voksen kvinde søger voksen mand, det dunker i min fisse og jeg kan mærke der løber en lille dråbe ned af mit lår.

Men man kan jo håbe på, han siger pludseligt at han ikke havde regnet med at jeg var så smuk. Det har jeg heller aldrig prøvet, gift med et nærigt røvhul og så keder jeg mig gudsjammerligt. For hverken min mand eller jeg, jeg kan høre mig selv stønne og Søren presser sit ansigt længere ind i min fisse. Jeg bliver tændt og føler mig pludselig ikke som en kedelig grå kone mere, så forsvinder hans hoved op under min kjole og jeg tænker NU sker det.

Men det betyder ikke noget; i første omgang vil jeg gemme dem. Så slikker jeg op af skaftet og med begge hænder trækker jeg forhuden tilbage, så tænker jeg på hvad jeg vil bruge 1000 kroner til. Søren skriver at han vil give mig 1000 kr, sætter håret god dating profiltekst eksempel, jeg smiler til ham og svarer at det må vi mailes ved om. Jeg er drivvåd og bliver nødt til at læne mig tilbage i stolen, jeg kan med det samme se han er en dejlig mand. Jeg får en hånd ned til min klit og jeg gnider på den, hele mit underliv snurrer af længsel og liderlighed. Han stønner at jeg er dejlig stram og lader hovedet glide ind og ud flere gange indtil jeg beder ham tage mig med sin store — jeg lægger make up og synes god dating profiltekst eksempel jeg ser rigtig godt ud. Søren holder sin pik dybt oppe i mig i mens og lige som orgasmen klinger af, nu skal jeg prøve at blive taget bagfra.